Si behet lutje kunder mesyshit?

5/5 - (1 vote)

Me emrin e Allahut! Allahu im, hiqja këtij nxehtësinë, ftohtësinë dhe dhimbjen (sëmundjen)!

Pastaj të sëmurit i thuhet: “Kum bi idhnil’lah” (ngrihu me lejen e Allahut)! Po qe se merret mësysh kafsha:

I fryhet kafshës katër herë në vrimën e djathtë të hundës, tri herë në vrimën e majtë të hundës dhe bëhet kjo lutje: “Asgjësoje dëmin, hiqja shqetësimin, o Zoti i njerëzve, dhe jepi shërim! Ti je që jep shërim, vetëm Ti je që e mënjanon dëmin! S’ka kush veç Teje që të japë shërim!

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.