Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Çështja më e rëndësishme është shpëtimi i besimit

Docly

Sa duhet të jetë gjatësia e thonjëve te femrat?

Estimated reading: 1 minute

Është mekruh edhe për gratë edhe për burrat që qëllimisht të zgjasin thonjtë e tyre. Zgjatja e thonjëve nuk konsiderohet dekoratim për femrat. Feja jonë e konsideron prerjen e thonjëve natyrë njerëzore. (Bukhari, Libas 63), prandaj, të gjithë, burra dhe gra, duhet të veprojnë sipas natyrës Islame dhe nuk duhet të merren me zakonet e jomyslimanëve.

 

Përkthyer nga: http://hikmet.net/kadinin-tirnak-boyu-ne-kadar-olmalidir/

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PËRMBAJTJA