Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Kurani fillon me urdhrin “lexo!”

Si bëhet lutje kundër mësyshit?

Estimated reading: 1 minute 416 views

Me emrin e Allahut! Allahu im, hiqja këtij nxehtësinë, ftohtësinë dhe dhimbjen (sëmundjen)!

Pastaj të sëmurit i thuhet: “Kum bi idhnil’lah” (ngrihu me lejen e Allahut)! Po qe se merret mësysh kafsha:

I fryhet kafshës katër herë në vrimën e djathtë të hundës, tri herë në vrimën e majtë të hundës dhe bëhet kjo lutje: “Asgjësoje dëmin, hiqja shqetësimin, o Zoti i njerëzve, dhe jepi shërim! Ti je që jep shërim, vetëm Ti je që e mënjanon dëmin! S’ka kush veç Teje që të japë shërim!

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Si bëhet lutje kundër mësyshit?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA