Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Kurani fillon me urdhrin “lexo!”

A e pengon pranimin e agjërimit mosqenja e mbuluar me hixhab?

Estimated reading: 1 minute 140 views

Ashtu si zbulimi i kokes se gruas nuk e ndalon atë të kryejë agjërimin, edhe mendimi se agjërimi i saj nuk do të pranohet nuk është i vërtetë.

Sidoqoftë, një nga kuptimet e agjërimit është ta mbash veten larg nga të gjitha haramet. Një person duhet të agjeroje me te gjitha gjymtyrët, si edhe me stomakun. Agjërimi i syve tuaj eshte mos shikimi i haramit, agjërimi i gjuhës eshte shmangia e gjërave të tilla si gënjeshtrat dhe përgojimet, etj. Agjërimi më i përsosur është të agjërosh si materialisht ashtu edhe shpirtërisht.

Burimi

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

A e pengon pranimin e agjërimit mosqenja e mbuluar me hixhab?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA