Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Kurani fillon me urdhrin “lexo!”

Për udhëzimin e shokut tim me muaj bëj dua, por pse nuk po ka ndonjë rezultat?

Estimated reading: 1 minute 142 views

Udhëzimi është në dorën e Allahut. Ne që bëjmë lutje kërkojmë ndihmë prej Allahut. Nëse don Allahu bëhet nëse nuk don nuk bëhet. Ne nuk duhet të mjaftohemi vetëm me dua. Afër kësaj duhet të bëjmë ”filli-dua”. Së pari duhet të jeni shembull për shokun se si jetohet me fe. Më vone e shpjegoni deri në një masë të caktuar. Nëse nuk mund te ja shpjegoni e takoni me ndonjë person, përpiqeni të shkoni në vende të mira. Nëse lutja është një aspekt i kësaj pune, gjërat që duhet të bëhen në emër të ndriçimit dhe komunikimit janë dimensioni tjetër i punës.

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Për udhëzimin e shokut tim me muaj bëj dua, por pse nuk po ka ndonjë rezultat?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA