Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Besimi është kuptimi i jetës

Si bëhet lutja e istihares? Duaja e këshillimit me anë të ëndrrës

Estimated reading: 1 minute 306 views
  1. Allahu im, me anë të diturisë Tënde kërkoj dobi dhe mbarësi prej Teje! Me anë të fuqisë Tënde kërkoj fuqi prej Teje, sepse fuqia Jote mjafton, kurse fuqia ime s’mjafton! Ti di, kurse unë s’di! Ti e njeh të fshehtën siç është e vërtetë!
  2. Allahu im, po qe se kjo punë është në diturinë Tënde, e mbarë për fenë time, për botën time, për jetën time, për fundin e punës sime, shkruama mua dhe ma bëj të mbarë e të dobishme! Pastaj, në këtë punë më dhuro begati!
  3. Por po qe se kjo punë është në diturinë Tënde, e prapë dhe e keqe për fenë time, për botën time, për jetën time, për fundin e punës sime edhe atë largoje prej meje, edhe mua më largo prej saj dhe shkruaje për mua atë që është e mbarë dhe jepmë kënaqësi me të!

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Si bëhet lutja e istihares? Duaja e këshillimit me anë të ëndrrës

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA