Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Çështja më e rëndësishme është shpëtimi i besimit

Docly

Si bëhen lutjet për fëmijën e porsalindur?

Estimated reading: 1 minute

I këndon ezan fëmijës në vesh, përgatit një masë përtypjeje prej hurme me të cilën ia ngjyen qiellzën fëmijës dhe lutesh për të kështu: “Mbështetem te e gjithë Fjala e Allahut nga çdo lloj shejtani (djalli), insektesh dhe brejtësish dhe nga çdo lloj mësyshi!”

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PËRMBAJTJA