Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Kurani fillon me urdhrin “lexo!”

Si falet namazi i teubes (pendimit)?

Estimated reading: 1 minute 410 views
  1. Kur personi kërkon të bëjë pendesë, fal dy rekatë namaz dhe lutja e pendimit behet keshtu: Allahu im, pendohem para Teje për këtë mëkat se nuk kam për ta përsëritur sa të jetë jeta!
  2. Allahu im, falja Jote është më e gjerë se mëkatet e mia dhe mëshira Jote pranë meje është burim shprese më shumë se punët dhe lutjet e mia! (3 herë)

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Si falet namazi i teubes (pendimit)?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA