Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Çështja më e rëndësishme është shpëtimi i besimit

Docly

Kur falet namazi i Istihares?

Estimated reading: 1 minute

Vëlla dhe motër e nderuar,

Nuk ka kohë fikse për namazin e Istihares. Siç mund të falet gjatë natës, gjithashtu mund të falet edhe gjatë ditës. Por preferohet të falet para se të shkoni në shtrat.

Referenca:

https://questionsonislam.com/question/when-salat-istikhara-offered

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PËRMBAJTJA