Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Veprat janë sipas qëllimeve

A kërkohet të jepet zekat për automjetin (në përdorim) dhe pronën (tokën) e blerë për ndërtimin e shtëpisë?

Estimated reading: 1 minute 143 views

Ju nuk keni nevojë të jepni zekat për automjetin (në përdorim) dhe pronën (tokën) për ndërtimin e një shtëpie.

Burimi: https://questionsonislam.com/question/zakat-land-and-vehicle

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

A kërkohet të jepet zekat për automjetin (në përdorim) dhe pronën (tokën) e blerë për ndërtimin e shtëpisë?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA