Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Çështja më e rëndësishme është shpëtimi i besimit

A mund të japim sadaka për të varfërit në vend të shkuarjes në Haxh?

Estimated reading: 1 minute 163 views

Krahasimi i bamirësisë dhe ndihmave të tjera për të varfërit me haxhin nuk është i mundshëm. Personi është i detyruar të përmbushë Haxhin, i cili është i detyrueshëm për të. Përgjegjësia e Haxhit nuk largohet duke dhënë sadaka për të varfërit.

Burimi: http://hikmet.net/hacca-gitmek-yerine-cevremizdeki-gercekten-ihtiyac-sahibi-fakirlere-sadaka-verilebilir-mi/

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

A mund të japim sadaka për të varfërit në vend të shkuarjes në Haxh?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA