Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Çështja më e rëndësishme është shpëtimi i besimit

Si lexohet SUBHANEKE shqip?

Estimated reading: 1 minute 601 views

Subhâneke Allâhumme ue bihamdike 

Ue tebârakesmuke ue te’âla xhedduke 

Ue lâ ilâhe gajruke.

Kuptimi:

“O All-llahu im, Ti je larg çdo të mete, dhe lavdia të qoftë Ty. I lartë është emri Yt dhe Madhëria Jote është shumë e madhe. Nuk ka Zot tjetër përveç Teje”.

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PËRMBAJTJA