Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Besimi është kuptimi i jetës

Çfarë duhet të bëjë një person që harron të lexojë suren pas leximit të El-Fatihas, por shkon në ruku dhe i kujtohet ajo aty?

Estimated reading: 1 minute 198 views

I dashur vëlla / motër,

Nëse një person i kujtohet në ruku (duke u përkulur) se ai / ajo ka harruar të lexojë zamm-i surah (sure ose ajete shtesë qe lexohen pas El-Fatihas), ai / ajo ngritet dhe lexon suren dhe e kryen përsëri rukun. Ai / ajo gjithashtu kryen sexhden e harreses (sevhi sexhden) në fund të namazit.

Allahu di me se miri

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Çfarë duhet të bëjë një person që harron të lexojë suren pas leximit të El-Fatihas, por shkon në ruku dhe i kujtohet ajo aty?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA