Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Veprat janë sipas qëllimeve

Çka është mus’hafi?

Estimated reading: 1 minute 214 views

Fjala Mus’haf referohet faqeve që janë të grumbulluara dhe të lidhura së bashku. Pra, është libri ku gjinden te gjitha suret dhe vargjet e Kur’anit, të mbledhura së bashku, të lidhura dhe të vendosura midis dy kapakeve.

Allahu e di më së miri.

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Çka është mus’hafi?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA