Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Veprat janë sipas qëllimeve

Si mund ta mbrojmë shtëpinë nga xhindët ose shejtani?

Estimated reading: 1 minute 240 views

Pyetje: Kohët e fundit bleva një shtëpi të re. Vëllai im më sugjeroi të organizoja mbrojtjen e nevojshme (përmes Duave nga personeli fetar, etj) të shtëpisë para se të zhvendoseshim në vendin e ri. A ka ndonjë rregull islamik për këtë? Nëse po, si ta bëni? Allahu iu shperbleftë.

Përgjigje:

Vëlla / Motër e dashur,

Ne nuk dimë asnjë rregull për këtë. Por, të bësh dua, të lutesh për bekim është mirë. Për më tepër, ne duhet të jetojmë një jetë të përshtatshme me Islamin dhe të strehohemi tek Allahu. Ai është Mbrojtësi më i mirë.

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shpërndaje

Si mund ta mbrojmë shtëpinë nga xhindët ose shejtani?

Kopjo linkun

PËRMBAJTJA