Pyetje Islame

Pyetje Islame

A e keni ditur?

Kurani fillon me urdhrin “lexo!”

Docly

A ka shpirti racë?

Estimated reading: 1 minute

Shpirti është mysafir i tokës së trupit. Qenia njerëzore drejton një lloj jete bimore derisa të jetë katër muajshe në barkun e nënës së tij. Ai erdhi nga penisi i babait të tij i cili është nga çdo racë dhe e gjeti stacionin e tij brenda barkut të nënës së tij që vinte nga çdo racë.

Ai vazhdon rritjen e tij brenda atij vendi të errët me hirin e Krijuesit të tij që krijon spermën tek babai i tij dhe i bën nënat e tij barkun si një vend për t’u rritur.

Koncepti i racës është i vlefshëm vetëm për këtë botë. Foshnja atje nuk ka racë. Shpirti nuk ka marrë asnjë racë. Dhe në kuptimin e tij të përsosur, njeriu është i përbërë nga shpirti. Trupi është si shtëpia e tij.

Author: Alaaddin Başar (Prof.Dr.)

English source: https://questionsonislam.com/article/does-spirit-have-any-race

Lini një koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PËRMBAJTJA